Menu

02:29

1. Innledning

Lær hvordan du lager mat som en thaikokk med Saiphin Moore – sjefskokk og eier av Rosa's Thai Café i London. Hun introduserer deg for de unike smakene, teknikkene og ingrediensene i thaimat, med tips om hvordan du lager ekte thairetter, inkludert krydret karri og wok med sjømat. 

01:17

2. Bruk riktig utstyr

Lær deg å lage ekte thaimat med dette uunnværlige utstyret, fra en enkel morter og støter til en riskoker av høy kvalitet. 

03:27

3. Bruk autentiske ingredienser

Lær av kokken Saiphin Moore om viktige ingredienser, og hvilke friske urter og krydder som er nøkkelen til å lage en ekte thairett. 

01:39

4. Skap smaksbasen

Finn ut hvordan karripasta og sauser danner grunnlaget for mange thairetter, inkludert klassisk Pad Thai og wokretter.

01:21

5. De viktigste teknikkene for å mestre det grunnleggende

Kokk Saiphin Moore veileder deg gjennom hva som er viktigst for å mestre woken, et viktig utstyr på alle thailandske kjøkken.

02:32

6. Rød karri med biff og kokosmelk

Se denne trinn-for-trinn-veiledningen for å lage rød karri med biff, med en base av rød karri, massevis av urter, og biff, selvfølgelig.

02:40

7. Wok med sjømat og urter

Mestre kunsten med wok med sjømat, med en base av duftende urter og krydder, ulike skalldyr og en hemmelig ingrediens ...

03:33

8. Grønn thaikarri med kylling

Denne grønne thaikarrien med kylling er laget med en rik base av grønn karri og kokosmelk, smaksatt med urter og sauser, og noen spesielle thailandske ingredienser.

04:24

9. Rød thaikarri med gresskar

En varmende rød karri med gresskar og mye smak, laget med en base av rød karri og kokosmelk, og sunne grønnsaker og urter. En thailandsk klassiker. 

03:21

10. Wokket kylling med tulsi (hellig basilikum)

Kokken Saiphin Moore, lager wokket kylling med tulsi (hellig basilikum) – en klassisk thairett laget av hvitløk, chili, kylling og massevis av urter i tillegg til Rosa’s cafes signatursaus for wok.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny