Menu

01:43

1. Innføring i håndtering av avfall

I denne videoen møter du kokk Richard Green, som introduserer noen av de største innvirkningene, og handlingene som kan utføres for å redusere dem.

00:54

2. Slik lager du en avfallskontroll

Et viktig kontrollpunkt på kjøkkenet er et avfallstilsyn. Lær mer om formålet med et avfallstilsyn og hvordan du utfører tilsyn på ditt eget kjøkken.

02:24

3. Effektive innkjøp/innhenting av ingredienser

En måte å redusere avfall på kjøkkenet på er gjennom effektive innkjøp. Ta en titt på hvorfor dette er viktig, og på noen tips om hvordan du gjør det.

02:24

4. Lagerstyring og design av en smart meny

Driftsleder Santos Shety lærer deg om fordelene ved å holde menyene dine oppdatert med dagens trender

02:22

5. Håndtering av forberedelsesavfall og produksjonsplanlegging

Få tips og triks om hvordan du kan få mest mulig ut av matavfallet ditt for å redusere de totale kostnadene med forberedelsesavfallet.

02:19

6. Håndtering av tallerkenavfall

Hvordan kan du minimere avfallet som kommer fra kundenes tallerkener? Se denne videoen for å finne ut mer.

02:19

7. Håndtering av bufféavfall

En god måte å håndtere bufféavfall på er å lære hvordan du kan anslå hvor mange personer du venter på en korrekt måte. Finn flere tips ved å se på denne videoen.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny